Ruud van Rijsingen: Psychose en Plantmedicijnen

Een onderwerp dat werd aangedragen door onze trouwe bezoeker Charlotte Apeldoorn. Zouden we daar niet eens expliciet aandacht aan kunnen besteden? Ik sloeg erop aan. Zeker omdat de geboorte van de eerste Crazywise Conference eigenlijk mede te danken was aan een visioen die ik kreeg tijdens mijn tweede reis met een Plantmedicijn. Ik realiseerde me tijdens en na deze reis dat de angsten die ik daarin doorleefde, en de transformatie die daarna volgde, op een bepaalde manier ook op de psychotische ervaring van toepassing zouden kunnen zijn.

Daarop ging het snel. Er ontstond een klein clubje (Michiel, Anna, Charlotte en ondergetekende) en samen besloten we om deze keer voor een laagdrempelige vorm te kiezen, een webinar. We hadden dit nog nooit eerder gedaan, dus het moest vast goed komen. De sprekers kwamen uiteraard weer heel organisch op ons pad, inclusief enkele oude bekenden zoals Phil Borges en Will Hall, die ook ervaringen bleken te hebben met het gebruik van plantmedicijnen.

Op 4 november jl. vond het webinar plaats. Of dit gelukt is mogen jullie zelf beoordelen. Wij zijn in ieder geval de sprekers erg dankbaar die openhartig en kwetsbaar hun verhaal wilden delen met ons: Yama Voorhorst, Michel Bos, Karin Bartels en Charlotte Apeldoorn.

Zie hier de link voor de opname:

Mocht er bij jou een thema, of invalshoek rond de betekenis en behandeling van psychoses/buitengewone bewustzijnsstaten leven waar we onze aandacht op mogen richten, stuur ons een mail op info@crazywise.nl. Je hoort van ons!